i Sorterup, Ottestrup og Kindertofte

se gudstjenesteoversigten

Onsdagscafé i sognehuset

Moderne kunst i kirkerne
Kunsthistoriker Tine Kragh fortæller om mange af de moderne kunstværker rundt om i de danske kirker, og om hvordan kirkerne er blevet mere dristige til at bruge kunsten.

kl. 14.00

Høstgudstjeneste i Sorterup Kirke

Kirkekoret medvirker og efterfølgende er der kaffebord i sognehuset.

Onsdagscafé i sognehuset

"Den videre vej"
Joachim Juel Vædele vandrede på Caminoen i efteråret 2018. I sin vandrefortælling, der ledsages af billeder, tager han både praktiske, personlige og åndelige sider af vandringen op til mulig inspiration for vores egen, private, videre vandring.

kl. 16.00

Alle helgen i Kindertofte Kirke

Mindegudstjeneste med musik, sang, læsninger og lystænding.

Filmaften i sognehuset

Vi ser "Gøgereden", den legendariske film om livet på en psykiatrisk afdeling er en klassiker som alle bør se mindst én gang i deres liv. Filmen vandt i sin tid hele 5 Oscars, heri blandt en til hovedrolleindehaveren Jack Nicholson.

01.05.2019

Graver i Sorterup og Ottestrup ...