i Sorterup, Ottestrup og Kindertofte

25. marts

Caféaften i Sognehuset

Syng dig glad
Vi synger af hjertens lyst. Deltagerne bestemmer selv, hvad vi skal synge. Ind imellem underholder Knud på harmonika.

Koncert i Sorterup kirke

Koncert med Øberg/la Cour/Balslev trio
Trioen der denne aften spiller koncert i Sorterup kirke består af saxofonisten Morten Øberg, trompetisten Mads la Cour samt Povl Chr. Balslev på klaver/orgel.
Trioen vil fortolke flere af forårets smukke salmer og sange samt have fokus på sange der knytter sig til befrielsen og til den Alsang der opstod under krigen. Ud over dette vil der være en afdeling med fokus på Carl Nielsens univers ligesom de fremmødte får mulighed for at synge nogle fællessange.
Gratis adgang.

kl. 19.30

"Syng foråret ind" i Ottestrup kirke

Vi synger nogle af vores skønne forårssange og kirkekoret medvirker med en blandet buket af danske sange.

12. maj

Orienteringsmøde i sognehuset

Menighedsrådsvalg
I efteråret 2020 er der valg til menighedsrådene landet over.
Alle, der har lyst til at være med i det frivillige arbejde omkring kirken og måske sidde i menighedsrådet, er velkomne til orienteringsmødet.
Her vil det nuværende menighedsråd fortælle om de mange spændende opgaver, der har været på programmet i de seneste 4 år, og også orientere om selve menighedsrådsvalget, der finder sted til efteråret.
Vi byder på kaffe og kage. Alle er meget velkomne.

13. maj
kl. 13.00

Forårsudflugt

Forårsudflugt for pensionister i pastoratet.
Turen går i år til Rønnebæksholm, Næstved, Karrebæksminde og slutter med middag på De hvide svaner.
Pris 150 kr.
Tilmelding til sognepræsten senest den 6. maj.

01.05.2019

Graver i Sorterup og Ottestrup ...