i Sorterup, Ottestrup og Kindertofte

se gudstjenesteoversigten

1. december kl. 15.00

Advent

Advents- og juletiden indledes med familiegudstjeneste, hvor elever fra Slagelse musikskole medvirker på guitar.  Efterfølgende samles vi i sognehuset til et lille adventstraktement, hvor musikstuderende Pelle Nyhuus underholder.

6. december kl. 19.30
i Ottestrup kirke

Syng julen ind

Knud og Lissi Rasmussen underholder med julemusik, og vi synger nogle af vore dejlige julesalmer og sange.

13. december kl. 10.30
i Kindertofte kirke

De ni læsninger

Bibellæsninger og sang, der leder frem til julehøjtiden.

1. januar kl. 16.00

Nytårsgudstjeneste og jubilæum

Vi begynder det nye år med gudstjeneste og efterfølgende ønsker vi hinanden godt nytår med champagne og kransekage.
Samtidig fejrer vi kirkesanger Jeanne Weiss’ 40 års jubilæum som sanger ved Sorterup og Kindertofte kirker.

27. januar kl. 19.30
i sognehuset

Caféaften

Det nye medlem af menighedsrådet, Benny Jørgensen, viser og fortæller om de fund, han har gjort i lokalområdet som amatørarkæolog.

31. januar kl. 17.00

Kyndelmisse

Midvinter fejres med lysgudstjeneste.

24. februar kl 19.30
i sognehuset

Caféaften

Filmaften. Vi ser den danske film ”Undtagelsen”.

01.05.2019

Graver i Sorterup og Ottestrup ...