Gudstjenester i Sorterup, Ottestrup og Kindertofte

i Sognehuset

Onsdagscafé

John Mogensen
"Der er noget galt i Danmark", "Så længe jeg lever", "Fut i fejemøget" og alle de andre, som vi kender fra vores barndom og ungdom, er bare nogle af de sange, vi hører om og synger, når lærer Carsten Holm fortæller om John Mogensens liv og sange.

kl. 19.30
i Ottestrup Kirke

Syng foråret ind

Vi synger nogle af vores skønne forårssange og kirkekoret medvirker med en blandet buket af danske sange

1. maj
fra kl. 17.00
i Sognehuset

25 års jubilæum

Reception i anledning af sognepræst Gitte Marie Rasmussens 25 års jubilæum - se forsiden.

14. maj
kl. 12.30

Forårsudflugt

Forårsudflugt for pensionister i pastoratet. Turen gør til Jægerspris Slot og Skibby Kirke, og afsluttes med middag på Sønderby Kro.
Pris 150 kr.
Tilmelding til sognepræsten senest den 6. maj.