Onsdagscafé

Den sidste onsdag i måneden er der
"åbent hus" i sognehuset i Sorterup fra kl. 19.30 – ca. 22.00

Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende efterår i sognehuset.

25. september Moderne kunst i kirkerne
Kunsthistoriker Tine Kragh fortæller om mange af de moderne kunstværker rundt om i de danske kirker, og om hvordan kirkerne er blevet mere dristige til at bruge kunsten.
30. oktober "Den videre vej"
Joachim Juel Vædele vandrede på Caminoen i efteråret 2018. I sin vandrefortælling, der ledsages af billeder, tager han både praktiske, personlige og åndelige sider af vandringen op til mulig inspiration for vores egen, private, videre vandring.
27. november Filmaften
Vi ser "Gøgereden", den legendariske film om livet på en psykiatrisk afdeling er en klassiker som alle bør se mindst én gang i deres liv. Filmen vandt i sin tid hele 5 Oscars, heri blandt en til hovedrolleindehaveren Jack Nicholson.

Sorterup-Ottestrup-Kindertofte Kor

Koret øver i sognehuset ca. to gange om måneden og medvirker ved forskellige arrangementer i kirkerne.

Vi synger de nye salmer og synger gerne lettere rytmiske sange, men arbejder også med den sang- og musiktradition, der eksisterer i kirken - gammelt såvel som nyt.

Alle, der har lyst og glæde ved at synge sammen med andre, er meget velkomne til hyggelige sangaftner.

Øvedatoer:

2. december

- alle dage kl. 19.00

01.05.2019

Graver i Sorterup og Ottestrup ...