Onsdagscafé

Den sidste onsdag i måneden er der
"åbent hus" i sognehuset i Sorterup fra kl. 19.30 – ca. 22.00

Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende efterår i sognehuset.

31. oktober Kurt Frederiksen: ”Rejsen til Nordens ende”. Foredraget fortæller om en speciel rejse – en tur med en veterantraktor og en campingvogn op gennem Sverige og Norge til Nordkap og hjem igen gennem Finland. Foredrag ledsages af billeder, som fortæller om store og små oplevelser, om mennesker, han mødte, uheld, der nær havde stoppet turen, godt vejr, dårligt vejr, men først og fremmest om alle de gode historier, der blev det egentlige resultat af turen.
28. november

Sognepræst Kristian Østergaard fortæller om Lykke-Per. ”Lykke-Per” er et hovedværk i dansk litteratur, som netop nu har fået fornyet aktualitet gennem Bille Augusts filmatisering af romanen, der har premiere i de danske biografer i efteråret og som til næste år bliver sendt på TV2 som serie.

Sorterup-Ottestrup-Kindertofte Kor

Koret øver i sognehuset ca. to gange om måneden og medvirker ved forskellige arrangementer i kirkerne.

Vi synger de nye salmer og synger gerne lettere rytmiske sange, men arbejder også med den sang- og musiktradition, der eksisterer i kirken - gammelt såvel som nyt.

Alle, der har lyst og glæde ved at synge sammen med andre, er meget velkomne.

Øvedatoer:

5. november