Onsdagscafé

Den sidste onsdag i måneden er der
"åbent hus" i sognehuset i Sorterup fra kl. 19.30 – ca. 22.00

Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende efterår i sognehuset.

27. marts John Mogensen
"Der er noget galt i Danmark", "Så længe jeg lever", "Fut i fejemøget" og alle de andre, som vi kender fra vores barndom og ungdom, er bare nogle af de sange, vi hører om og synger, når lærer Carsten Holm fortæller om John Mogensens liv og sange.

Sorterup-Ottestrup-Kindertofte Kor

Koret øver i sognehuset ca. to gange om måneden og medvirker ved forskellige arrangementer i kirkerne.

Vi synger de nye salmer og synger gerne lettere rytmiske sange, men arbejder også med den sang- og musiktradition, der eksisterer i kirken - gammelt såvel som nyt.

Alle, der har lyst og glæde ved at synge sammen med andre, er meget velkomne.

Øvedatoer:

18. marts