Onsdagscafé

Den sidste onsdag i måneden er der
"åbent hus" i sognehuset i Sorterup fra kl. 19.30 – ca. 22.00

Der er gratis adgang til alle arrangementerne og alle er meget velkomne til et meget spændende og underholdende efterår i sognehuset.

27. november Filmaften
Vi ser "Gøgereden", den legendariske film om livet på en psykiatrisk afdeling er en klassiker som alle bør se mindst én gang i deres liv. Filmen vandt i sin tid hele 5 Oscars, heri blandt en til hovedrolleindehaveren Jack Nicholson.

Sorterup-Ottestrup-Kindertofte Kor

Koret øver i sognehuset ca. to gange om måneden og medvirker ved forskellige arrangementer i kirkerne.

Vi synger de nye salmer og synger gerne lettere rytmiske sange, men arbejder også med den sang- og musiktradition, der eksisterer i kirken - gammelt såvel som nyt.

Alle, der har lyst og glæde ved at synge sammen med andre, er meget velkomne til hyggelige sangaftner.

Øvedatoer:

2. december

- alle dage kl. 19.00

01.05.2019

Graver i Sorterup og Ottestrup ...