Valg til menighedsrådet

Valg til menighedsrådet i Sorterup-Ottestrup-Kindertofte pastorat
Hermed bekendtgøres resultatet af valgforsamlingen i sognehuset i Sorterup den 15. september 2020:

Følgende er valgt til menighedsrådet i perioden fra 1. søndag i advent 2020 og fire år frem:

Sorterup sogn:

Ruth Vædele Jensen
Yvonne Sonja Bjørnsberg

Afstemningsvalg
Indleveres der senest tirsdag den 13. oktober 2020 en kandidatliste, udløses et afstemningsvalg. Kandidatlisten skal være underskrevet af mindst 3 stillere fra sognet, og den skal være en af følgende medlemmer af valgbestyrelsen i hænde senest den 13. oktober 2020; Sognepræst Gitte Marie Rasmussen, Sorterup Kirkevej 19, 4200 Slagelse eller Susanne Tarp, Rosenhaven 11, 4200 Slagelse. Evt. afstemningsvalget afholdes den 17. november 2020.

Valgbestyrelsen

01.05.2019

Graver i Sorterup og Ottestrup ...