21. januar

24. januar
kl. 19.30

Onsdagscafé i Sognehuset

Sangaften i Sognehuset, hvor deltagerne selv bestemmer, hvad der skal synges.

28. januar

Gudstjeneste i Kindertofte Kirke

Septuagesima søndag

4. februar
kl. 17.00

Kyndelmisse i Sorterup Kirke

Midvinter fejres med lysgudstjeneste og efterfølgende serveres der suppe i Sognehuset.

11. februar

Gudstjeneste i Ottestrup Kirke

Fastelavn

18. februar

Gudstjeneste i Kindertofte Kirke

1. søndag i fasten

25. februar
kl. 9.00

Gudstjeneste i Sorterup Kirke

2. søndag i fasten

28. februar
kl. 19.30

Onsdagscafé i Sognehuset

"På kanten af livet" - foredrag af Per Larsen, tidl. chefpolitiinspektør og PET-chef.
Per Larsen er nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikter, og har siden 2012 været formand for Børnerådet.
Per Larsen vil tage udgangspunkt i sine mange år ved Københavns Politi og sin efterforsk ning af bl.a. Blekingegade-sagen. Han vil også kome ind på sit livsmod både i sin personlige kamp mod kræft og i kampen for at sikre børns rettigheder.